KEZDŐ AKROBATIKA

   – Herencsár Milán edzőnk ajánlásával –

Számomra minden mozgásforma önkifejezési eszköz, különösen igaz ez az akrobatikára. Azonban ezeknek a rendkívül összetett-, nagy koncentrációt igénylő mozdulategyütteseknek először mindig az alapjait kell elsajátítani, hogy később ki tudjon teljesedni benne az ember és emellett elkerülje a sérüléseket is. Erre a jelmondatra dedikálva indul kezdő akrobatika kurzusunk.

Az órák során 4 hónap alatt sorra vesszük az akrobatika „elméleti” kihívásait (egyensúly fejlesztés, belső félelmeinken való felülemelkedés, mozdulatok dinamizálása, koncentráció-fókusz), illetve alapszinten gyakorlati tudásra teszünk szert a fejen- és kézenállásokban, kézenátfordulásokban, aerodinamikát igénylő ugrásokban, további egyéni preferenciákban. Részvétel nem kötött semmihez, bárki nyugodtan csatlakozhat akár menet közben is, de fontos megjegyezni, hogy az órák anyagai egymást kiegészítik és alátámasztják. Érdemes tehát még az elején kezdeni velünk.

 Mindenesetre várunk mindenkit szeretettel,

  • aki szerint a cyberjumpban túl gyorsan tellik az idő
  • aki mindig szerette volna kipróbálni, de félt a sérülésektől
  • aki elkezdte volna már régen, de rémesen drágák ezek az órák

Mi mindegyikre tudunk egy megoldást! Csak el kell jönnöd 🙂 !

Helyszín:

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Szentkirályi utca 26.

Időpont:

Kedd: 20:00 – 21:30

Egyesületi tagjainknak EXTRA kedvezmény!

Oktatóink

milán a Foxhouse akrobatika oktatója
Herencsár Milán

A mozgással kapcsolatos művészeteket gyermekkorom óta kedvelem. 6 évesen pantomim órákra jártam, majd 8 éven át karatéztam, próbáltam a thai chi-t is. Később parkourozni kezdtem és ezzel szinte egy időben a talajakrobatikának is nekivágtam. Mivel  a gyermekkoromat heti rendszerességgel hálózták be a megmérettetések, karateversenyek, ezért fiatal felnőtt koromra már csak a mozgás szeretete és élvezete miatt vágtam bele újabb és újabb típusú mozgásformákba, fontosabbnak kezdtem érezni azt, hogy jól érezzem magam, mint, hogy a legjobb legyek valamilyen sportágban. Ez a tudatalatti gondolat vezetett el a Capoeirához, amely már majdnem 12 éve az egyik leghűbb barátom. Az elmúlt pár évben nyitottá váltam a jógára, legújabb hobbim pedig a falmászás lett.

Elérhetőség:  +36704292666 ; +36307889551  herencsarmilan@gmail.com    foxhouse.info@gmail.com

Foxhouse Sportegyesület oldala:  www.foxhouse.hu

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial