Foxhouse All-In No.1 summer outdoor training!!

Foxhouse all in rendezvény

Amikor meséltem a rendezvényről néhány ismerősömnek, rögtön kaptam több kérdést is, amikre valószínűleg másokban is megfogalmazódtak már, ha látták az eseményeinket. Így hát gondoltam írok egy hosszabb bejegyzést összegezve a válaszokat ezekre a kérédésekre. Szóval lesz itt szó majd magáról az egész eseménysorozatról, arról, hogy mik a céljaink vele, illetve, hogy Nektek miért is éri meg eljönni hozzánk.

Honnan jött az alapötlet?

Az egész rendezvény sorozat ötletét a sokak által már jól ismert FitBalance rendezvények adták. Ha esetleg nem ismernéd, ezek  olyan testébresztő programok, ahol egyszerre párhuzamosan több edzés is folyik, és te választhatsz, hogy melyiken szeretnél részvenni. Lényegében a mi koncepciónk is ez lett, viszont annyiban módosítottuk a történetet, hogy nem fitnessben kezdtünk el gondolkozni, hanem hozzá igazítottuk az egyesület profiljához. Vagyis inkább akrobatikázunk, táncolunk és egyéb egyedi mozgásformát igyekszünk prezentálni.

Hogyan fog felépülni a rendezvény?

Első körben egy nyári rendezvény sorozatot álmodtunk meg, de akár későbbiekben, a nyáron túlmenően is tervezünk újabbakat szervezni.

Nyáron 3 esemény lesz aktuális, havonta egyet. Egy-egy esemény körülbelül 3,5-4 óráig fog tartani, ebbe az időbe pedig három edzésen lehet részt venni kisebb szünetekkel közöttük.

Az első alkalommal az ütemezés pedig a következő lesz:

Foxhous All-In No.1 rendezvény
Helyszín: Népliget 
Dátum: Június 23. 14:00-18:00

13:40 Szervezői találkozó: Népliget metroállomás 
14:00 Regisztráció
14:30 Felkonf. Rendezvény megnyitása
14:30-15:30 1. óra: Akrobatika: Hegedűs András (FH edző)
15:30-15:45 szünet 
15:45-16:45 2. óra: Balett: Pattke Alexandra (FH edző) / Break: Szloboda Dániel – Demeter Gábor
16:45-17:15 szünet 
17:15-18:00 2. óra: Capoeira: Kiss Enikő (FH edző)
18:00-18:15 Zárás

Miért lehet jó nektek, ha kipróbáljátok?

Szerintünk érdemes adni nekünk egy esélyt, mivel egy alkalommal 3 edzésen is részt tudtok venni. Ráadásul mivel az edzéseink bár különbözőek jellegükből kiindulóan, de minden alkalommal egy adott tematikát járnak körbe, így az utolsó edzés végére az adott témában jelentős fejlődésben lehet részetek.

Az első alkalomkor például az egyensúly fejlesztést tűztük ki célul, ami ugyanúgy szükséges egy tánchoz, mint a harcművészetekhez, mind pedig az akrobatika minden válfajához.

Ezenfelül, amennyiben úgy döntesz, hogy tagként csatlakozol hozzánk lényegesen kedvezőbben tudod kipróbálni ezeket a sportokat, mint máshol. A tagságról majd írni fogok egy külön bejegyzést, de addig is az alábbi linken olvashattok pár sort róla:

www.foxhouse.hu/tagsag/

Miért pont a szabadban?

A természetben mozogni mindig jó, a friss levegőn, a jó időben. Mi legalább is szeretünk. És így ráadásul nem kell létszám korlátozásra figyelni. 🙂 Bárki, aki akar eljöhet hozzánk edzeni. Természetes, ha esőre fog állni az idő, döntünk majd az egy héttel történő elhalasztás, vagy a között, hogy fedett helyre visszük az egész rendezvényt.

Szükséges valamilyen előképzettség?

Nem, egyáltalán nem. Az összes edzőnk az alapoktól igyekszik felépíteni az óráit, így, aki akkor találkozik először az adott sportággal, annak is követhető legyen..

Mit kell magammal hozni?

Későbbiekben erről is írok majd egy részletesebb cikket, mivel sokszor  előfordul sajnos, hogy nem megfelelő öltözékben, vagy nem elegendő vízzel felszerelkezve jönnek el hozzánk és jó lenne, ha az ilyen eseteket el tudnánk kerülni. Előjáróban mégis a legfontosabbak:

  • kényelmes szabadidős vagy edzős ruha
  • kényelmes szabadidős vagy edzős ruha
  • megfelelő mennyiségű víz: 1,5 liter legalább
  • törülköző, kendő ( amit meg tudsz nedvesíteni, ha nagy meleg lenne)
  • naptej (nehogy leégjetek)

Hát ennyi lenne! Remélhetőleg sikerült összeszednem a legfontosabbakat. 🙂 Viszont amennyiben, bármi további kérdésetek lenne, kérlek írjátok meg nekünk és igyekszünk megválaszolni az összeset!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.