Van 10 ezred havonta edzésre?

foxhouse tipp

Nem is kell, hogy legyen. Legalábbis szerintünk.

Diákként soha nincs elég pénze az embernek, legalábbis nekem hallgatóként mindig eltűnt hónap végére. Kollégiumot kellett fizetni, ha nem volt elég a hét végéig az otthonról hozott ellátmány, kaját is venni kellett, fizetni a házik kinyomtatását, a pótdíjakról ne is beszéljünk és persze mindig volt egy buli, ahol meg szerettem volna jól érezni magam. Sportolásra már szinte nem is maradt pénz, pedig régebben az árak nem is voltak annyira durvák. Bezzeg ma! De mit tehetne bárki is?

Tavaly nyáron megkérdeztünk egy csomó hallgatót. A lényege a kutatásnak az volt, hogy mennyit sportolnak, mennyit áldoznak rá, és ha nem sportolnak, miért nem?  Nem volt meglepő a válasz: az első okként a túl drága havi bérlet, és az időhiány végzett fej- fej mellett. Persze felbukkantak alternatívaként az iskolai sportközpontok, már ha persze van, de ezek általában nem a legfelszereltebbek, és tömve vannak folyamatosan. Gondolkoztunk tehát ezen sokat, mit lehetne tenni, hiszen nekünk sem jó, ha nem jöttök, mert drága az edzés, de végtelenségig mi sem tudunk csökkenteni, mert nem tudjuk fenntartani magunkat. Arra jutottunk végül, hogy ha nem is tudunk mindenkinek, azoknak viszont szeretnénk kedvezni, akik hozzánk folyamatosan lejárnak, szeretnek velünk edzeni, programokra járni és elkötelezték magukat mellettünk. Ezért bevezettük a Tagság rendszert. Röviden egy éves tagdíjért, amivel tudtok minket egy bizonyos szinten támogatni, cserébe az ÖSSZES edzésünkön kedvezményesen tudtok részt venni és pluszban a rendezvényeken is kedvezményt kaptok. Hogy mi is ez pontosan a linkre kattintva tudtok majd többet olvasni:

www.foxhouse.hu/tagsag/

Ezen poszton belül inkább arról szeretnék beszélni, hogy miért is érdemes most, miként a 2019-es évnek pont a felénél járunk, tagnak lenni nálunk. A három fő ok következik.

1.

Nyáron ugyanúgy vannak nálunk edzések, bár nem teremben, hiszen az iskolák, művházak, ahol a termeket béreljük, ilyenkor sajnos már zárva vannak. Magyarán ha szeretnél mozogni a nyár nem lesz akadály egy edzést sem kell kihagynod.

2.

A tagdíj ára kb. 2 hónap alatt visszatérül, hiszen egyes edzéseinknél 1000-2000 ft-ot is spórolhatsz a havidíjon, így a többi hónapban már az átlagos áraknál lényegesen kedvezőbben tudsz majd jönni hozzánk.

3.

Lehet hallottál már róla, hogy elkezdtük a nyári rendezvény sorozatunkat. Minden hónapban 1 hosszabb workshopot fogunk tartani, amikor is több edzést is kipróbálhattok. Itt hangsúlyoznám, hogy nem a megszokott fitness tematikában mozgunk. Hanem lesz tánc, lesz akrobatika, lesznek harcművészetek, röviden a különlegesebb (legalábbis szerintünk) fele a mozgásnak. Természetesen tagként ezekre is kedvezményesen tudsz részt venni.

És akkor pár plusz ok, ami már újdonság lesz mindenkinek.

+1

Elkezdtük az első Foxhouse Sportclub termékeinket legyártatni. Az első darab már a Foxhouse All-In No1. rendezvényre kijön. Hadd ne mondjam, hogy kedvezmény.

+2

Továbbá a nagy projektunk: A zárt membership oldalunk szerkesztésébe is belefogtunk, ahova tagként saját belépési jelszót fogsz majd kapni, és ingyenes tudod kipróbálni és tesztelni nekünk a szolgáltatást. Ez ügyben már nagyon izgatottak vagyunk. Röviden ennyi, szerintem nincs is min sokat gondolkoznod, úgyhogy kattints a linkre a jelentkezési lapért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.