Rövid helyzetjelentés

sportprogram nyárra, foxhouse, edzés
Sziasztok!
Először is reméljük, hogy mindenki jól van és senkit nem viselt meg nagyon a karantén. Az egyesület részéről, mi hála égnek jól vagyunk, átvészeltük ezt a nehézkes időszakot.
Úgy néz ki, egyelőre a végéhez közeledünk: egyre jönnek az enyhítések, úgyhogy szeretnénk egy gyors helyzetjelentést adni, hogyan is látjuk a jövőben az Egyesület működését. ✌️
Lassan, a többiekhez hasonlóan, mi is tervezzük visszahelyezzni magunkat az élet körforgásába, bár a jelenleg érvényben lévő rendeletek még nem teljesen engedik meg (a mi olvasatunk szerint).
Sajnos az egyetemi termeink egyenlőre nem elérhetőek, úgyh mindenképpen szabadtérben gondolkodunk. Érdemes lesz erre így készülni.🌱
Sajnos viszont a szabadtéri a gyülekezés még nem megengedett, de reméljük ez a jövőben változni fog. 🙂 (Bár lehet, ha egy teraszon tartanánk az edzést, akkor rendben lenne 😃 )
Mindenesetre ❗júniusban❗ minden erőnkkel tervezzük az újrakezdést. Az infókat hamarosan közzé tesszük és frissítjük az oldalunkat is.
Már nagyon várjuk, hiszen rémesen hiányoztok, hiányzik az edzéstartás és hiányzik a hangulat, ami összetartotta az egészet!
Hamarosan találkozunk, addig is vigyázzatok magatokra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.