Acro Fitness (Oktatót keresünk)

#acrofitpeople

 

Biztos te is láttál már fesztiválokon párokat, akik egymást a magasba emelve egyensúlyoztak, vagy a népszerű insta-yoga oldalakon nyakatekert mozdulatokba bemerevedett párokról készült képeket. Szeretnéd kipróbálni te is? 

Az acro fitness nálunk nem annyira ismert még. Tulajdonképpen az acro jógából vált ki elhagyva a spirituális vonalat, így elérhetővé téve azok számára is, akik a jóga eme oldalától idegenkednek.

Ezt az órát párosan tanulni a legjobb, éppen ezért ne hagyd otthon a barátodat, barátnődet, vagy akivel gyakorolni szeretnél. Bár az óra első felében egyéni erősítő jellegű feladatokat veszünk, a fennmaradó időben mégis a páros elemek fognak dominálni. Az egyszerű statikus mozdulatok átvétele után, a bonyolultabb mozdulatsorokat is fogunk venni a fejlődéstől függően, így bízunk benne, hogy mindenki számára kihívást fog jelenteni a foglalkozás.

Órák

Jelenleg oktatót keresünk!

Oktatók

 

Tagfelvétel

Sportegyesületünkhöz tagként csatlakozhat bárki! Ha szeretnél egyesületi közösségünkben tevékenykedni, egy jó csapathoz tartozni vagy csak kedvezményesen részt venni a foglalkozásainkon jelentkezz hozzánk!

Egy kattintás és megnézheted a tagfelvétellel járó kedvezményeket és akár  szükséges dokumentumokat is letöltheted.

Érdekel a tagság

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial