Válj fittebbé és magabiztosabbá a CAPOEIRÁVAL!

Kemény edzések. Nagyszerű közösség. Minden, amire szükséged van, hogy megtaláld ömagad!

 Kemény edzések. Nagyszerű közösség. Minden amire szükséged van, hogy megtaláld önmagad!

Mi is a capoeira?

 „ A capoeira közel sem annyira idegen már tőlünk, mint 20 éve amikor megjelent Magyarországon. Mára egy igencsak népszerű sporttá nőtte ki magát, ahol a mozgás mellett a közösség is nagy szerepet kap. Maga a capoeira Brazíliából származik, ahol a rabszolgasorba taszított, elhurcolt törzsek tagjai fejlesztették ki, hogy meg tudják védeni magukat. Az idő elteltével természetesen sokat fejlődött, mire a 90-es években elindult világhódító útjára.”

 

Edzéseinket a Grupo Capoeira Brasil csoport keretein belül tartjuk. Az 1989-ben Rio de Janeiroban létrehozott capoeira csoport három alapítómestere Mestre Paulão Ceará, Mestre Boneco és Mestre Paulinho Sabiá. Hazánkon kívül rengeteg másik országban is népszerűsítik a capoeirát.

Miben különbözik ez más edzésmódszeről?

Mire számíthatsz egy edzésen?

Mozgás

Igazi kemény edzés, mely az egész testet átmozgatja és megdolgoztatja. Egyszerre képes fejleszteni a hajlékonyságot és az erőt, illetve az állóképességet. Nagy hangsúlyt fektetünk az akrobatikára és a testkoordinációt fejlesztő gyakorlatokra.

Feltöltődés

Az edzéseken garantált a kikapcsolódás. Az oly gyakran használt 'flow' érzést nálunk megtalálod. A mozdulatok végrehajtása közben eszedbe sem fog jutni a munka, a suli vagy bármi más. Itt úgy fáradsz el, hogy utána tele leszel energiával.

Zene

Az órákon folyamatosan szól a zene. Főként tradicionális capoeirás zene, de nem ritka, hogy erősítés közben egy-egy sláger is megszólal. Mivel nagyon fontos eleme ennek a sportnak a zene, sokat szoktunk énekelni, közösen zenélni és a hangszerek használatát is megtanuljuk.

Közösség

A jó edzéshez elengedhetetlen a jó közösség. Fontos számunkra, hogy ez ne csak az a hely legyen, ahova lejársz mozogni, hanem, ahol a barátaiddal együtt fejlődsz. Rengeteg közösségi programot szervezünk edzéseken kívül is legyen szó közös gyakorlásról, vagy egy pörgős esti buliról.

Kipróbálnád? Tötsd le ingyen az 54 oldalas e-bookunkat, melyben 5db mini tréninget találsz!?

Oktató

Elérhetőség:     

Iroda: +36 30 788 9551 

foxhouse.info@gmail.com

Foxhouse Sportegyesület oldala:  www.foxhouse.hu

© 2021 Foxhouse. 

Adatvédelmi tájékoztató

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial