Válj fittebbé és magabiztosabbá a CAPOEIRÁVAL!

Kemény edzések. Nagyszerű közösség. Minden, amire szükséged van, hogy megtaláld ömagad!

 Kemény edzések. Nagyszerű közösség. Minden amire szükséged van, hogy megtaláld önmagad!

Mi is a capoeira?

 “ A capoeira közel sem annyira idegen már tőlünk, mint 20 éve amikor megjelent Magyarországon. Mára egy igencsak népszerű sporttá nőtte ki magát, ahol a mozgás mellett a közösség is nagy szerepet kap. Maga a capoeira Brazíliából származik, ahol a rabszolgasorba taszított, elhurcolt törzsek tagjai fejlesztették ki, hogy meg tudják védeni magukat. Az idő elteltével természetesen sokat fejlődött, mire a 90-es években elindult világhódító útjára.”

 

Edzéseinket a Grupo Capoeira Brasil csoport keretein belül tartjuk. Az 1989-ben Rio de Janeiroban létrehozott capoeira csoport három alapítómestere Mestre Paulão Ceará, Mestre Boneco és Mestre Paulinho Sabiá. Hazánkon kívül rengeteg másik országban is népszerűsítik a capoeirát.

Miben különbözik ez más edzésmódszeről?

Mire számíthatsz egy edzésen?

Mozgás

Igazi kemény edzés, mely az egész testet átmozgatja és megdolgoztatja. Egyszerre képes fejleszteni a hajlékonyságot és az erőt, illetve az állóképességet. Nagy hangsúlyt fektetünk az akrobatikára és a testkoordinációt fejlesztő gyakorlatokra.

Feltöltődés

Az edzéseken garantált a kikapcsolódás. Az oly gyakran használt 'flow' érzést nálunk megtalálod. A mozdulatok végrehajtása közben eszedbe sem fog jutni a munka, a suli vagy bármi más. Itt úgy fáradsz el, hogy utána tele leszel energiával.

Zene

Az órákon folyamatosan szól a zene. Főként tradicionális capoeirás zene, de nem ritka, hogy erősítés közben egy-egy sláger is megszólal. Mivel nagyon fontos eleme ennek a sportnak a zene, sokat szoktunk énekelni, közösen zenélni és a hangszerek használatát is megtanuljuk.

Közösség

A jó edzéshez elengedhetetlen a jó közösség. Fontos számunkra, hogy ez ne csak az a hely legyen, ahova lejársz mozogni, hanem, ahol a barátaiddal együtt fejlődsz. Rengeteg közösségi programot szervezünk edzéseken kívül is legyen szó közös gyakorlásról, vagy egy pörgős esti buliról.

Kipróbálnád? Tötsd le ingyen az 54 oldalas e-bookunkat, melyben 5db mini tréninget találsz!?

 

Helyszín:

M10 Tánc-és Sportakadémia

7. kerület, Murányi u. 10.

Kedd: 19:00-20:30

Csütörtök: 19:00-20:30

Oktató: Instrutor Emção (Hegedűs András)

 

Árak:

havidíj: 13000 Ft (tagoknak:11500 Ft)

óradíj: 2000 Ft  (tagoknak: 1800 Ft)

Oktató

Hegedűs András capoeira edzés Budapest
Hegedűs András (Instrutor Emoção)

Hegedűs András vagyok, capoeirás körökben csak Emoção. 10 éve capoeirázom, 14 éves korom óta. A capoeira számomra nem csak egy sport, hanem egy életforma, életstílus. Sokan mondják, hogy tánc. A capoeira egy harcművészet. Egy olyan komplex harcművészet, ami a tánc, a kultúra, az akrobatika, a zene, a küzdelem, és a tradíciók egyvelege. Emellett egy eszméletlen jó közösség és család. Rengeteget lehet vele utazni és jobbnál jobb barátságokra szert tenni az egész világon. 2019 januártól kezdtem edzéseket tartani. Az első és legfontosabb dolog számomra az edzéseken a jókedv és jó hangulat, hiszen akkor az edzések is sokkal dinamikusabbak és eredményesebbek. Szem előtt tartom hogy jó példa legyek, ezért mindig megpróbálom magamból és az emberekből is kihozni a maximumot. Az álmom egy olyan közösség kiépítése itthon, akikkel nem csak edzőtársak és jó barátok, de egy igazi CSAPAT vagyunk. 

Elérhetőség:        

Emo: +36 70 675 7090 ;

Iroda: +36 30 788 9551 

foxhouse.info@gmail.com

Foxhouse Sportegyesület oldala:  www.foxhouse.hu

E.S.C.O.L.A capoeira: www.escolacapoeira.hu

© 2021 Foxhouse. 

Adatvédelmi tájékoztató

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial