Egyesület

A Foxhouse Sportegyesület létrehozása régi álma volt a csapatnak. Egy hosszú folyamat és rengeteg fejlődés után értük el, hogy új formában kezdjünk el működni.

Egyesületünk több szakosztályokból tevődik össze. Minden szakosztály azon sportok köré szerveződött, amik a mi fantáziánkat legjobban megmozgatják. Éppen ezért, ha csak egy TRX edzésen szeretnél részt venni, vagy kondizni egyet, akkor nem mi vagyunk a jó választás. Nem úgy értjük, hogy ezek elhanyagolható mozgásformák, hiszen kiegészítésként van, hogy mi is részt veszünk hagyományos fitness órákon. Csupán annyit mondunk, hogy a mi edzéseinken ki kell lépni rendesen a komfort zónából, de cserébe, ha kitartó vagy olyan dolgokban leszel profi, amiben nem sokan.

A csoport igyekszik a tavaszi és nyári időszakban minél több fellépést vállalni,amivel célunk minél több fiatal (egyetemisták, diákok) elérése. Emellett szakosztályainkat folyamatosan igyekszünk bővíteni és egyre több sportot behozni az egyesületbe. Szóval, ha esetleg profi vagy a saját sportodban és úgy érzed, hogy tökéletesen illene a repertoárunkba, jelentkezz nyugodtan hozzánk oktatónak. Sok minden érdekel minket és mindig örülünk, ha új tehetségekkel találkozunk.

Későbbiekben nyári táborok  és egyéb rendezvényeken szervezésében is gondolkodunk, de fő célunk egy saját terem/ club helyiség kialakítása, ami csak a mienk lenne és ahol tudnánk a saját sportágainkat gyakorolni.  Ezzel le tudnánk oktatóink válláról is venni a termek bérleti költségét és tagjainknak is lenne egy hely, ahova bármikor  szabadon tölthetnék az idejüket.

Az Egyesületünk céljai:

  • Széleskörű sportolási lehetőség feltételeinek megteremtése, a megszerzett sporttudás sportrendezvényeken történő bemutatása
  • Az ifjúság erkölcsi és fizikai nevelése a sportfoglalkozásokon keresztül
  • Az egészséges életmód kialakításának elősegítése és az egészségmegőrzés
  • A sport, mint multikulturális tényező népszerűsítése
  • Különböző versenyek, edzőtáborok, rendezvények, bemutatók szervezése
  • Nemzetközi találkozók szervezése
  • Együttműködés a célok elérésére hazai, és külföldi egyesületekkel, illetve szervezetekkel

Dokumentumok

Alapszabály (módosítva 2019.02.18)

Alakuló közgyűlés jegyzőkönyve

Küldött gyűlés jegyzőkönyve (2019.05.17.)

Küldött gyűlés jegyzőkönyve (2019.09.07.)

Küldött gyűlés jegyzőkönyve (2020.05.12.)

Bejegyző végzés

Számviteli politika

Éves költségvetési beszámoló 2018

Elnöki aláírási címpéldány

Egyesület bírósági cégkivonata

Belépési kérelem