FOXHOUSE ALL-IN 2019 SUMMER

Eljött a nyár, de hirtelen nem tudod mit kezdj a szabadidőddel?  Minden ismerősöd elutazott, s nincs kivel összefutni? Ráadásul mozognod is kellene már a strandolás előtt?

Jó hírünk van!

Nyári Foxhouse ALL-IN rendezvénysorozatunkat pont Neked találtuk ki! 🙂

Mi is ez ?

2019 nyarán összesen 3 rendezvényt tervezünk szervezni, ami önmagában egy kihívásnak számít nekünk is. Egy esemény alkalmával több egymástól nagyban különböző edzést tudtok majd kipróbálni. Ezek egy részét oktatóink tartják, viszont minden alkalommal hívunk magunkhoz vendég trainereket is. Ezzel igyekszünk egyre változatosabbá formálni a programokat, ahol  is lesz táncos foglalkozás, harcművészetek, tradicionális mozgásformáktól kezdve az új hullámos edzésekig. Jól hangzik? Szerintünk is

Helyszín: Népliget

június 23. 14:30 – 18:00

14:30 – 15:30 Hegedűs András vagyok, capoeirás körökben csak Emoção (Emoszáo). 10 éve capoeirázok 14 éves korom óta és csinálok saját testsúlyos edzéseket is. Emellett a sport mindig az életem része volt. Talán nem is volt még olyan sport amit ne próbáltam volna ki (persze leszámítva 1-2 extrém sportot). A capoeira számomra nem csak egy sport hanem egy életforma, életstílus. Sokan mondják, hogy tánc. A capoeira egy harcművészet. Egy olyan komplex harcművészet ami a tánc, a kultúra, az akrobatika, a zene, a küzdelem, és a tradíciók egyvelege. Emellett egy eszméletlen jó közösség és “család”. Rengeteget lehet vele utazni és jobbnál jobb barátságokra szert tenni az egész világon. Idén Januártól kezdtem edzéseket tartani. Az első és legfontosabb dolog számomra az edzéseken a jókedv és jó hangulat, hiszen akkor az edzések is sokkal dinamikusabbak és eredményesebbek. Szem előtt tartom hogy jó példa legyek ezért mindig megpróbálom magamból és az emberekből is kihozni a maximumot. Az álmom egy olyan csapat/közösség kiépítése itthon akivel nem csak edzőtársak és jó barátok de egy igazi CSAPAT vagyunk. Szeretnélek bevezetni titeket is ennek a gyönyörű harcművészetnek a rejtelmeibe. Ezért szívesen látok minden olyan érdeklődőt az órámon akit érdekel egy akrobatikával🤸🏻‍♂️, zenével🎶 és kultúrával átszőtt hatcművészet ahol önmagad lehetsz és fejlesztheted az erőnléted💪 a hajlékonyságod és egyensúlyérzéked🧘🏻‍♂️.  A workshopon  az akrobatika alapjaiba szeretnék bepillantást nyújtani a részvevőknek. 😛

15:45 – 16:45

Pattke Szandi

Pattke Alexandra vagyok, de hívjatok nyugodtan csak Szandinak. 3 éves korom óta sportolok, több mindent kipróbáltam, de az úszás és a balett az, amit jelenleg is aktívan űzök. A balett 6éve része intenzíven az életemnek, csapatommal többször szereztünk arany minősítést, illetve sok fellépésen vagyunk már túl. Ez egy elég komplex műfaj. Egyszerre kell erősnek és izmosnak lenni, de ugyanakkor a mozdulatoknak lágynak, légiesnek és kecsesnek kell tűnniük. Egy-egy előadásban nemcsak a kombinációk rengeteg gyakorlása van benne, hanem sok óra izomerősítés/nyújtás is kell ahhoz, hogy minden mozdulat a helyére kerüljön. Órámon szeretnék olyan erősítő, és jobb egyensúlyt eredményező gyakorlatokat mutatni, amelyek esetleg hasznotokra válhatnak egyéb sportok területén, illetve szeretném hogyha egy kis betekintést nyernétek abba is, hogyan is épül fel/zajlik egy balett óra.

14:30 – 15:30

Demeter Gábor

Demeter Gábor Foxhouse trainer

Demeter Gábor (Gambe), 7 éve kezdtem el breakelni, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Ezen felül elég sok mozgást szeretek főleg saját testsúlyos edzéseket és csapatsportokat. Ennek ellenére szoftverfejlesztőként dolgozok, nekem a break tánc inkább csak hobby.

A breakre sokan azt hiszik hogy csak erő és akrobatika, de nem ugyanolyan tánc fontos a mozdulatok kivitelezése, kreativitás és stílus is. A break nem csak powermoveból áll amit mindenki rögtön szeretne, ez főleg csak itt magyarországon jellemző (bár nekem is ez a része  a kedvencem, de ahogy öregszem egyre jobban érdekel a többi része is). Hiányoznak a jó edzők itthon, ezért elég haldokló ez a tánc ág itt Mo-n. Tavaly volt alkalmam kimenni egy international edzőtáborba ahol a világról mindenhonnan jöttek résztvevők. És a világ TOP breakesi ott voltak -> elég nagy motivációt ad egy ilyen közösség.

Edzésen kiemelném hogyan edzünk “okosan”, hatékonyan. Ezen felül meg az alap break mozdulatokat amit mindenki tud csinálni. Érdeklődés és erőléttől függően -> pár powermove, frezze pakolgatások. Jelenleg egy komolyabb váll sérüléssel küzdök, még pár szó hogyan kezeljünk egy sérülést.

 

Szloboda Dani

Szloboda Dani Foxhouse trainer

Szloboda Dániel (Papinha) vagyok, Szoftverfejlesztőként dolgozók, de a sport az életem egyik legfontosabb része. Eleinte Capoeiraztam 6 évig, aztán a capoeira helyett inkább valami táncosabb dolgot szerettem volna kipróbálni. Először kipróbáltam a hip-hop műfajt, ami mellett szépen lassan break táncolni is elkezdtem és mára már 7 éve break táncolok kisebb kihagyásokkal. Nagyon tetszenek a pattogós mozgékony breakes erőelemek, viszont önmagukba nem néznek ki elég jól, ezért kötni kell tánccal.

A break táncnak három része van az uprock, footwork és a power move, az edzésen ezeknek az alap mozdulatait szeretném megtanítani.

17:00 – 18:00

Kiss Enikő capoeira workout akrobatika oktató

Kiss Enikő vagyok, de a legtöbb barátom az edzésen kapott becenevemen, Rosának hív. Én 17 évesen csöppentem bele a capoeira világába. Az első órákra ugyan csak a barátok unszolására mentem el, de aztán egyre lelkesebben kezdtem el foglalkozni ezzel a brazil sportággal.

Azóta eljutottam az oktatói fokozatig és 2016-ban miután elvégeztem Magyarország egyik legnevesebb edzőképző iskoláját, elkezdtem capoeira edzéseket tartani a lakótelepünkön. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, különös jó érzés számomra látni, hogyan fejlődnek óráról órára. A Foxhouse Sportegyesület megalapításával az volt a célunk, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahova a mozgás mellett már csak a többiek miatt is lemegy az ember edzeni. Nekem személy szerint borzalmasan sokat adott nem csak a sport, hanem maga a közösség is, ami az edzéseknek köszönhetően született. Szeretném, ha ugyenezt mások is megtapasztalhatnák.

Foxhouse sport rendezvény no2
Helyszín: Városliget (változhat) augusztus 4. (változhat)

(Programok még bővülnek!)

Foxhouse sport rendezvény no3

Helyszín: Margitsziget (változhat)

szeptember 1. (változhat)

(Programok még bővülnek!)

Árak

TAGOKNAK: 3000 Ft

KŰLSŐSÖKNEK: 4000 Ft

Kapcsolat

Kiss Enikő

 

Tel: 06307889551

e-mail: foxhouse.info@gmail.com

www.foxhouse.hu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial