OUTDOOR Projects

Mindig is szeretted a természetet?  Legszívesebben mindig kint lennél a szabadban? Örülsz, hogy végre kiszabadulhatsz a négy fal közül? Akkor csatlakozz hozzánk!!

A Foxhouse Outdoor Projects programsorozattal az volt a célunk, hogy a mindennapok szürkeségébe színt vigyünk, még pedig azzal, amihez a legjobban értünk…. a mozgás élményével.

Bár a mi felfogásunk szerint a  sportolás önmagában is élmény,  de ezzel a projekttel kifejezetten az élménysportolás fogalmát szeretnénk megteremteni, és ezt egyáltalán nem a négy fal között képzeljük el.

 Csak gondolj bele!! Hányszor nézted sóhajtozva az ismerőseid képeit a szuper hétvégi programjairól azt gondolva, hogy neked is ki kellene már mozdulnod valahová csak  soha nem jut semmi jó program az eszedbe.  Ne izgulj, mi kitaláljuk az egészet helyetted, neked csak választani kell! 

Stégen jógázni a naplementében? Egy darab deszkán átevezni a Balatonon? Görkorival végiggurulni a Dunakanyarban? Vagy egy jó kis Cross edzés a Margitszigeten? Esetleg kézenállás kurzus a Normafánál, mikor virágzik az egész táj? 

Jól hangzik? Ha számodra igen, akkor neked is velünk kell tartanod!!

 

Közelgő eseményeink....

Kattints a képekre és tudj meg többet az eseményekről

A 2021-es nyár eseményei még szervezés alatt vannak!

Fontos!! Ha eldöntötted, hogy valamely alkalomkor szeretnél velünk tartani, mindenképpen jelentkezz az adott eseménynél. Így tudni fogjuk, hogy számíthatunk rád is !! 🙂

Ha maradt még bármi kérdésed, keress minket bátran!!

Koordinátor: Kiss Enikő (Rosa)
+36 30 788 9551

e-mail: foxhouse.info@gmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial