fiatal gyerek capoeira tanítvány hangszerek mellett gyakorol

Ovi capoeira Tájékoztató - Capoeira Abolição

A capoeira órák a magyarországi Capoeira Abolição csoport keretein belül zajlanak. A csoport már 15 éve oktatja a capoeirát, mely egyre népszerűbb sport a gyermekek körében is.

Hogyan néz ki egy foglalkozás?

A 45 perces foglalkozásokon igyekszünk mindig más feladatokat hozni, de alapvetően egy jól bevált és kitapasztalt szerkezet szerint zajlanak. Az óra első része bemelegítő és koordinációs gyakorlatokból áll, mely fejleszti a gyerkőcök testtudatát és egyensúly érzékét, egyben ráhangolódás a későbbi feladatokra. Ezek után páros, csapat, illetve egyéni játékok és ‘munkafázisok’ váltakoznak. A ‘munkafázisok’ során mesélős, játékos kerettel gyakoroljuk a capoeira alapmozdulatait. Az óra végére tartogatjuk a zenei részt, amikor énekelünk, dalokat tanulunk, ritmusérzék fejlesztő gyakorlatokat veszünk és megismerkedünk Brazília népi hangszereivel.
Alapvetően kiscsoportos foglalkozásról van szó maximum 12 fővel, viszont 5 fő alatt előfordulhat, hogy nem indítjuk el a csoportot.

Mit kell hozni az első edzésre?

Kényelmes játszós ruha, egy kulacs víz, törülköző, benti papucs. Az edzés maga mezítlábas, de ha mégis ragaszkodunk a zoknihoz mindenképpen csúszásgátlósat javasolunk. Későbbiekben a kurzus vezetőjétől igényelni lehet csoport polót, illetve tradicionális, fehér edző nadrágot.

Mit kell tenni, ha egy foglalkozásra nem tudunk eljönni?

Semmi probléma nincs, de a tanfolyam vezetője felé, kérlek jelezzétek a megadott elérhetőségeken legkésőbb a foglalkozást megelőző napon...

Mennyibe kerül a kurzus?

A foglalkozás díja 16000 ft / 16 alk, (3,5 hónap), mely egy összegben vagy két részletben is fizetendő. Testvéreknek tudunk kedvezményt biztosítani..Ha valami miatt mégsem felelne meg az elvárásoknak az óra, a díj 80%-át, azaz 13000 ft-ot visszatérítjük, amennyiben az első három alkalom után jelezitek felénk. Ezek után nem áll módunkban az összeg visszatértése! A kurzusdíjat az első foglalkozás előtti szülői megbeszélésen lesz lehetőség befizetni.

Kérhetek-e számlát a befizetésről?
Természetesen, minden befizetés számla kiállításával történik.

6

Mit kell tudni a szülői tájékoztatóról?

Minden kurzus kezdetét megelőzően egy szülői értekezletet tartunk. Ennek célja,a közös kapcsolattartás felvétele, a tájékoztatás, a bemutató órák időpontjának megbeszélése, illetve a kurzus díj beszedése. Az szülői tájékoztató  várható időpontja: 2018. január 8. , kedd. 

A találkozó részleteit e-mailen keresztül küldjük meg az ezt megelőző hetekben a jelentkezőknek.

Mettől meddig tart a kurzus?

Január 4-én nyílt órát tartunk az újonnan érkezőknek, hogy megismerkedjetek velünk és mi is veletek. 🙂 Ezután január  11-től  május 14-ig érvényes a kurzus díj befizetése. Ezenfelül újdonság az előző kurzushoz képest, hogy amennyiben a hónapok folyamán nem tudnátok eljönni valamelyik foglalkozásra, 2 alkalmat van lehetőség pótolni május 24-én és 30-án. Ha pedig nem hiányoztok egyszer sem, abban az esetben is lehetőségetek van részt venni ezeken az órákon alkalmi díj megfizetése ellenében (1000 ft).

 

Későbbiekben van-e lehetőség folytatni?

Természetesen. Az iskolás korú gyerekeket szívesen várjuk a nagyobb gyerekeknek szóló  capoeira és akrobatika edzéseinken.

Helyszín, időpontok

9. kerület, Ferencvárosi Művelődési Központ
Haller utca 27.
Megközelítés:

M3-as metró nagyváradtéri megállójától 2 perc séta

Időpont:
péntek: 17:45-18:30

Kik vezetik a foglalkozást?

Kiss Enikő capoeira workout akrobatika oktató

Kiss Enikő (Rosa)

tanfolyam vezető

Józan Andrea

óvodapedagógus

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial