A Foxhouse Sportegyesületet nem egy elit klubnak álmodtunk meg. A tagság nem csak arról szól, hogy évente, vagy akár havonta beszedik tőlünk a tagdíjat közben pedig azt sem tudjuk, hogy az most mire megy el.

Nálunk tagnak lenni nem csak azért éri meg, mert kedvezményesen vehettek részt az óráinkon. Persze tudjuk, hogy azért az is egy lényeges, hogy nem menjen el az embernek összes pénze a havi díjra már  a hónap elején. Viszont látni fogjátok, hogy több előnye is van a tagságnak.

Minden oktatónk gyerekkora óta sportol valamit és mindannyian egyetértünk, hogy  a mozgás sokban megváltoztatta az életünket, formálta a személyiségünket. Viszont egy jó közösség nélkül nem ért volna semmit az egész. Ezért álmodtunk meg egy olyan csoportot, ahova nem csak edzeni jársz le, hanem magáért a társaságért is. Hogy vannak olyan emberek, akik ugyanazokat a dolgokat szeretik, akikkel be lehet ülni egy bistróba, vagy együtt elmenni fesztiválozni.

Egyesületünk több szakosztályokból tevődik össze. Minden szakosztály azon sportok köré szerveződött, amik a mi fantáziánkat legjobban megmozgatják. Éppen ezért, ha csak egy TRX edzésen szeretnél részt venni, vagy kondizni egyet, akkor nem mi vagyunk a jó választás. Nem úgy értjük, hogy ezek elhanyagolható mozgásformák, hiszen kiegészítésként van, hogy mi is részt veszünk hagyományos fitness órákon. Csupán annyit mondunk, hogy a mi edzéseinken ki kell lépni rendesen a komfort zónából, de cserébe, ha kitartó vagy olyan dolgokban leszel profi, amiben nem sokan.

Képzeld el, hogy a kitartó munkádnak egyszer csak meg lesz az eredménye. Teszem azt végre akrobatikán sikerül először a szaltó. Hidd el remek érzés. 🙂 De nem lesz egyszerű, most szólok előre.

A csoport igyekszik a tavaszi és nyári időszakban minél több fellépést vállalni,amivel célunk minél több fiatal (egyetemisták, diákok) elérése. Emellett szakosztályainkat folyamatosan igyekszünk bővíteni és egyre több sportot behozni az egyesületbe. Szóval, ha esetleg profi vagy a saját sportodban és úgy érzed, hogy tökéletesen illene a repertoárunkba, jelentkezz nyugodtan hozzánk oktatónak. Sok minden érdekel minket és mindig örülünk, ha új tehetségekkel találkozunk.

Későbbiekben nyári táborok  és egyéb rendezvényeken szervezésében is gondolkodunk, de fő célunk egy saját terem/ club helyiség kialakítása, ami csak a mienk lenne és ahol tudnánk a saját sportágainkat gyakorolni.  Ezzel le tudnánk oktatóink válláról is venni a termek bérleti költségét és tagjainknak is lenne egy hely, ahova bármikor  szabadon tölthetnék az idejüket.

Tehát akkor így a végére, miért érdemes csatlakozni hozzánk:

  • Kedvezményesen vehetsz részt az általunk tartott foglalkozásokon
  • Szakosztályainkat folyamatosan bővítjük, így egyre nagyobb kínálatból válogathatsz
  • Itthoni és külföldre szervezett rendezvényeinken résztvevőket szintén biztosítjuk a sportolási, és az utazási támogatás
  • A vállalkozókedvűeknek és legjobbjainknak fellépési lehetőséget biztosítunk különböző bemutatók formájában
  • Későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz nálunk ruhákat, kiegészítőket és egyéb logóval fémjelezett terméket

Mit kell tenni a tagságért?

A tagdíj jelenleg évi :  5000 Ft

Ha átgondolod ez az összeg 1 hónap alatt megtérül a kedvezményes óradíjakkal és a fennmaradó hónapokban már bármelyik szakosztály óráira érvényes.

Az összeget a belépési nyilatkozatod után kell átutalnod a bankszámlánkra, vagy készpénzben a pénztárunkba befizetni.

A belépési nyilatkozatot pedig itt találod:

Belépési nyilatkozat

Nálunk a tagság nem életkorhoz kötött, de fontos tudnod, hogy 18 év alatt szülői igazolással léphetsz csak be hozzánk, illetve oktatói tevékenységet nem vállalhatsz.

Reméljük találkozunk nem soká !!

A FOXHOUSE csapata

Simple Theme from Nimbus Themes - Powered by WordPress


Foxhouse Sportegyesület

Adószám:19100593-1-43

Bankszámlaszám: 16200151-18548671-00000000

Cím: 1091 Bp. Ifjúmunkás u 6
| Aerial silk | Kezdő akrobatika | Capoeira | Felnőtt capoeira | Acro-fitness | Workout | Funkcionális stretching