Tagság

/A Foxhouse Sportegyesületet nem egy elit klubnak álmodtunk meg. /

Tudod, nálunk, mindegyik oktatónk gyerekkora óta sportol valamit. Ki ezt, ki azt, de mindannyiunk életét és személyiségét sokban változtatta meg a mozgás. Megtanultunk küzdeni és soha nem adni fel, de főként, hogy a kemény munka mindig kifizetődik. Az edzéseken rengeteg különböző emberrel ismerkedtünk meg. Életre szóló barátaink lettek, szerelmek szövődtek és olykor bizony riválisként is meg kellett tanulnunk tisztelni egymást. Nekünk a legszebb emlékeink többsége az edzéstáborokhoz, az edzés utáni lazulásokhoz és természetesen magához az edzéshez köthetőek.

Ezen élmények kapcsán hoztuk létre az egyesületet, aminek céljául tűztük ki, hogy minél szélesebb körben vonjuk be az ifjabb korosztályokat a sportolásba. Edzéseket workshopokat szervezünk és egyre több oktatót igyekszünk bevonni a közös munkába.

Viszont, ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani az edzéseinket sajnos nem tudjuk díjmentessé tenni az óráinkat. Viszont azoknak a személyeknek, akik úgy gondolják, hogy hosszabb távon is szeretnének velünk mozogni,  igyekszünk minél több kedvezményt biztosítani. Ezért hoztuk létre a tagsági rendszert, ami keretén belül bárki igényelheti a tagságot.

Nálunk tagnak lenni nem csak azért éri meg, mert kedvezményesen vehettek részt az óráinkon. Persze tudjuk, hogy ez is egy lényeges szempont. Viszont látni fogjátok, hogy ennél jóval több előnye is van a tagságnak.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk:

  • Kedvezményesen vehetsz részt az általunk tartott foglalkozásokon
  • Szakosztályainkat folyamatosan bővítjük, így egyre nagyobb kínálatból válogathatsz
  • Itthoni és külföldre szervezett rendezvényeinken résztvevőket szintén biztosítjuk a sportolási, és az utazási támogatás
  • A vállalkozókedvűeknek és legjobbjainknak fellépési lehetőséget biztosítunk különböző bemutatók formájában
  • Későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz nálunk ruhákat, kiegészítőket és egyéb logóval fémjelezett terméket

Mit kell tenni a tagságért?

A tagdíj fél évente :  6000 Ft

Ha megnézed az árainkat ez összeg akár 1 hónap alatt megtérül a kedvezményes óradíjakkal és a fennmaradó hónapokban már bármelyik szakosztály óráira járhatsz kedvezményesen.

Az összeget a belépési nyilatkozatod kitöltése és leadása után kell majd átutalnod a bankszámlánkra, vagy készpénzben a pénztárunkba befizetni.

A belépési nyilatkozatot pedig itt találod:

Belépési nyilatkozat

A tagság nem életkorhoz kötött, de fontos tudnod, hogy 18 év alatt szülői igazolással léphetsz csak be hozzánk, illetve oktatói tevékenységet nem vállalhatsz.

Reméljük sikerült fel keltenünk az érdeklődésed és hamarosan a tagjaink között köszönhetünk !!

A FOXHOUSE csapata