Szeretnél erősebb lenni? Kihozni a saját testedből a maximumot?

Sajnos az edzések NOVEMBERIG szünetelnek betegség miatt! 

A FOXHOUSE sportegyesület új kezdő wourkout edzést indít sajáttestsúlyos gyakorlatokon alapuló edzéstervvel, extra videó anyagokkal és egy privát faceboook csoporttal a még gyorsabb fejlődésért. 

Foxhouse Workout

ÚJ ERŐSÍTŐ EDZÉSEK

Attól függetlenül, hogy táncol vagy küzdősportol valaki, van egy momentum, amit mindenkinek érdemes szem előtt tartani: ahhoz, hogy profi legyél benne, állóképességre és megfelelő fizikumra van szükséged. 

Viszont ezt nem jön annyira könnyedén, sőt a legtöbben azt sem tudják, hogyan kellene elkezdeni. Persze az interneten már rengeteg hasznos anyagot lehet olvasni, sőt edzős videót is jószerével lehet találni, de sokakat éppen ez a rengeteg információ az, ami elbizonytalanít.
Éppen ezért, hogy minél gyorsabban fejlődhessetek, úgy döntöttük, hogy ezen a téren is szeretnénk segítséget nyújtani. 

 

Miben különbözik ez más óráktól?

A Workout edzéstervünk alapjait a gimnasztika és a calisthenics gyakorlatsorai, vagyis más szóval a sajáttestsúlyos feladatok adják. Mivel az oktatás lényege, hogy képesek legyünk otthon is önállóan edzeni, ezért az órákon nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítására, a rávezető feladatok ismertetésére. 

Célunk, hogy később akár otthon körülmények között is képesek legyetek önállóan és hatékonyan edzeni és fejlődni.

 

 

Edzések

Online edzések

Mindenkinek, aki formába szeretné hozni magát

Az edzések 5 hetes tematikára épülnek. Ennek keretében 5 héten keresztül egy adott kondicionális képesség fejlesztésére koncentrálunk. Nem ritkán egy adott sportág mozgásvilágához igazodó mozdulatokat, feladatokkal készülünk. 

Az edzés alapvetően eszköz nélküliek, vagy olyan eszközöket használunk, amik otthon is alapvetően rendelkezésre állnak.

Bátran ajánljuk kezdőknek is!

Workout edzések

Ha szereted a kemény edzéseket
edzések június 29-től

Az edzéseken több körön keresztül hajtunk végre az erősítő és állóképesség növelő gyakorlatokat állomásról állomásra haladva. Mindenki a saját tempójában  a szintjének megfelelő feladattal dolgozik, így bár együtt edzünk maximálisan személyre szabottá válik az óra.

Mi a megszokott Street Workout és Calisthenics elemek technikáit tanuljuk , illetve a köredzés keretében erősítjük tovább a testünket egy következő szintre fejlesztve önmagunkat

Kezdő edzés

Mindenkinek, aki alaperőnlétet szeretne

Kifejezetten kezdőknek összeállított edzésterv.

Ezen gyakorlatok nem igényelnek nagy súlyokat és kiterjedt eszközparkot. Mindegyik edzés anyaga otthoni körülmények között is elvégezhető. Célunk, hogy az alap elemeket elsajátítva, megtanuljuk önállóan is edzeni a testünket. 

Az edzések teremben zajlanak.

Haladó ezdés

Kihívást keresőknek

A haladóbb edzések azoknak a jelentkezőknek szólnak, akik már  megfelelő edzettségi szinttel rendelkeznek és a szimpla fekvőtámasz- guggolás kombónál izgalmasabbakra vágynak. Itt már a jól ismert Street Workout és Calisthenics elemek technikáit tanuljuk , illetve a köredzés keretében erősítjük tovább a testünket egy következő szintre fejlesztve önmagunkat.

Az edzések olykor teremben, olykor szabadban zajlanak időjárástól függően.

Szabad gyakorlás

Ha szeretsz csapatban gyakorolni

A közös gyakorlás mindig nagyon motiváló és hatékony is egyben. Ezért kéthetente egyszer közösen is szoktunk gyakorolni.

Ezek az edzések kivétel nélkül a szabadban és előre megbeszélt időpontban zajlanak. Ilyenkor egy közös bemelegítés után mindenki önállóan gyakorolja vagy erősít az eszközökkel.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni ezeken a kötetlen alkalmakkor, kérlek keresd az edzőnket az infokért ! 🙂

Ha szeretnél többet megtudni az aktuális edzséről, keresd fel a folyton frissülő facebook eseményünket! 🙂

Helyszín:

10. kerület

Gépmadár utcához közeli kondipark

 

Időpont: 

Szerda: 18:30-19:30 talalákozó 

18:15kor az Árkád főbejárat előtt

Árak:

1500 Ft (tagoknak: 1200 Ft)

 

Az oktató

Kiss Enikő capoeira workout akrobatika oktató
Kiss Enikő (Roza)

Sziasztok! Eni vagyok, de a legtöbben Rosaként [roza] ismernek.

Jelenleg erősítő edzéseket és capoeira órákat tartok, de hamarosan személyi edzéseket is tervezek tartani. Amit tudni érdemes még rólam, hogy imádok táncolni, akrobatikázni, de legfőképp capoeirázni, amit már 16 éves korom óta aktívan űzök.

Nagyon hálás vagyok ennek a sportnak, mivel az addigi zéro mozgásból kiszakítva megszerettette velem a sportolást. Ebben nagy szerepe volt az akkori közösségnek is, akik folyamatosan támogattak és inspiráltak engem az évek során. Többek között ez motivált engem, hogy saját edzéseket indítsak, mivel szerettem volna, ha mások is megtapasztalják a mozgás és egy közösséghez tartozás élményét. Tartottam ovisoknak, gyerekeknek és felnőtteknek is edzéseket, de 2018-ban eljutottam odáig, hogy egyedül nem fogom soha elérni igazán azt, amit megálmodtam magamnak. Ebből következett, hogy több edzővel kooperálva létrehoztuk a FOXHOUSE sportegyesületet, ahol többek között, táncolni, capoeirázni és különféle akrobatikus sportágakat lehet kipróbálni. Itt találkoztam rengeteg olyan emberrel, főként diákokkal, akiknél folyamatos problémaként felmerült, hogy imádnak az edzésekre járni, de úgy érzik az izomzatuk, a hajlékonyságuk, vagy az állóképességük továbbra sem megfelelő és teljesen tanácstalanok, hogyan tudnának tovább haladni. Nekik találtuk ki ezt az erősítő edzést, hogy kiegészítésként tudják fejleszteni magukat, de másokat is nagy szeretettel várok az edzéseken.

 

Roza: +36 30 788 9551  foxhouse.info@gmail.com

Foxhouse Sportegyesület oldala:  www.foxhouse.hu

 

© 2022 Foxhouse. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial